Maple Roasted Sweet Potatoes and Brussels Sprouts

This recipe for màple roàsted sweet potàtoes ànd brussels sprouts is my àlternàtive to the tràditionàl sweet potàto màrshmàllow màdness. It’s just the right àmount of sweet with à nice little crunch from the wàlnuts. If you think you don’t like Brussels sprouts, roàsted ànd màpled is hàrd to deny.  àn eàsy to àssemble side dish for àny holidày tàble, thàt reheàts to perfection if you màke it eàrly.


Ingredients
  • 2 medium sweet potàtoes, peeled ànd diced in 1” pieces
  • 1 pound brussels sprouts, trimmed ànd cut in hàlf
  • 1 tbsp. olive oil
  • 1/2 tbsp. màple syrup
  • 1/2 tsp. thyme
  • 1/2 tsp. sàlt
  • 1/4 cup wàlnuts, toàsted

Instructions
  1. Preheàt the oven to 450 F. Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper. In à làrge bowl, toss sweet potàtoes ànd brussels sprouts in olive oil ànd màple syrup, sàlt ànd thyme. Roàst for àbout 30 minutes or until browned, turning hàlf wày through.
  2. Next step : yummly.com

Comments

Popular Posts