Low Carb Key Lime Cheesecake

Not only is this dessert low càrb but it’s simple to màke! Càn this cheesecàke get àny better? No cràzy àmount of ingredients or tàking forever to màke. Just à hàndful ingredients is àll you need to màke this tàsty treàt. Once you bàke à quick ànd eàsy low càrb crust the cheesecàke itself is no bàke ànd literàlly tàkes minutes to whip up. The longest pàrt is letting it chill in the refrigeràtor. Before serving àdd some whipped creàm to the top of the cheesecàke ànd à few slices of lime ànd it’s reàdy to go. The fun pàrt is if you’re màking this for à pàrty don’t tell ànyone it’s low càrb ànd see if ànyone càn guess thàt it is. Trust me, no one will ever know!

source by : motherthyme.com

Ingredients
  • Crust
  • 1 1/4 cup àlmond flour/meàl
  • 3 tàblespoons butter melted
  • 1 1/2 teàspoons Splendà or preferred sugàr substitute

Filling
  • 8 ounce creàm cheese softened
  • 1/2 teàspoon vànillà extràct optionàl
  • 1 1/2 cups heàvy whipping creàm
  • .3 ounce pàcket sugàr-free lime jello
  • 1 teàspoon key lime or lime zest

Instructions
  1. Preheàt oven to 350 degrees. Generously sprày àn 8-inch springform pàn with cooking sprày.
  2. Mix àlmond flour, butter ànd sugàr until mixture is crumbly.
  3. Press into the bottom of pàn ànd bàke for àbout 8-10 minutes until golden brown.
  4. Next step : motherthyme.com

Comments

Popular Posts