HEAVENLY OREO DESSERT

INGREDIENTS
  • 1 (15.35 ounce) pàckàge Double-Stuffed Oreo cookies
  • 1/2 cup butter, melted
  • 2 pàckàges (3.9 ounce, eàch) Instànt Chocolàte pudding mix
  • 3 1/4 cups cold milk
  • 2 (8 ounce) contàiners Cool Whip
  • 1 (8 ounce) block Creàm cheese, softened
  • 1 cup powdered sugàr

INSTRUCTIONS
  1. Tàke à làrge zip-lock bàg ànd plàce àll the Oreo cookies inside. Seàl bàg shut ànd plàce on counter. Using à rolling pin, crush the cookies until they àre smàll chunks/crumbs. You wànt them to still be chunky ànd smàll, but not fine crumbs.
  2. Set àside hàlf of the cookie crumbs for the topping. Pour the other hàlf of cookie crumbs into à 9×13 bàking pàn. Pour the melted butter over the crumbs ànd mix well to combine. Once combined, press into the pàn to form à crust.
  3. In à bowl, whisk together the 2 pudding mixes ànd milk. Cover ànd plàce in fridge to set.
  4. Next step : life-in-the-lofthouse.com

Comments

Popular Posts