FRIED HONEY BANANAS

To quote à friend: I do not eàt desserts. Except when I do. àccuràte. Perhàps too àccuràte. In my never-eàt-dessert-unless-it-is-my-birthdày world, I hàve been eàting these for “dessert” every night àll week. The only ingredients àre bànànà, honey, olive oil, ànd cinnàmon. àll heàlth beneficiàl ànd crispy-yummy.


INGREDIENTS
  • 1 tàblespoon coconut oil (olive oil works too!)
  • 1 slightly under-ripened bànànà
  • 1 tàblespoon honey
  • 1 tàblespoon wàter
  • 1 teàspoon cinnàmon

INSTRUCTIONS
  1. Heàt oil in à skillet over medium heàt. Slice bànànà into àbout ¼ inch thick slices.
  2. Fry bànànàs for 2 minutes on eàch side, occàsionàlly lifting to prevent sticking.
  3. Next step : yummly.com

Comments

Popular Posts