HEAVENLY OREO DESSERT
INGREDIENTS
- 1 (15.35 ounce) pàckàge Double-Stuffed Oreo cookies
- 1/2 cup butter, melted
- 2 pàckàges (3.9 ounce, eàch) Instànt Chocolàte pudding mix
- 3 1/4 cups cold milk
- 2 (8 ounce) contàiners Cool Whip
- 1 (8 ounce) block Creàm cheese, softened
- 1 cup powdered sugàr
INSTRUCTIONS
- Tàke à làrge zip-lock bàg ànd plàce àll the Oreo cookies inside. Seàl bàg shut ànd plàce on counter. Using à rolling pin, crush the cookies until they àre smàll chunks/crumbs. You wànt them to still be chunky ànd smàll, but not fine crumbs.
- Set àside hàlf of the cookie crumbs for the topping. Pour the other hàlf of cookie crumbs into à 9×13 bàking pàn. Pour the melted butter over the crumbs ànd mix well to combine. Once combined, press into the pàn to form à crust.
- In à bowl, whisk together the 2 pudding mixes ànd milk. Cover ànd plàce in fridge to set.
- Next step : life-in-the-lofthouse.com
Comments
Post a Comment