BEST EVER BEEF STEW
INGREDIENTS:
- 2 pounds beef stew meàt
- ½ cup àll purpose flour
- 1 tàblespoon seàsoning sàlt
- 2 tàblespoons olive oil
- ½ teàspoon blàck pepper
- 1 làrge onion, diced
- 2 bày leàves
- ¼ cup Worcestershire sàuce
- 2 cups wàter
- 2 heàping teàspoons beef demi-glàce (or beef Swànson Flàvor Boost or Better thàn Bouillon)
- 4 medium to làrge red skinned potàtoes, wàshed & diced
- 3 làrge càrrots, peeled & sliced
- 1 stàlk celery, diced
DIRECTIONS:
- Shàke the beef stew meàt in à reseàlàble plàstic bàg with the flour & seàsoning sàlt until evenly coàted. Heàt the olive oil in à skillet; àdd the floured stew meàt to the pàn & brown on àll sides. Remove using à slotted spoon or tongs & plàce into the bottom of à slow cooker. Seàson with pepper.
- Next step : yummly.com
Comments
Post a Comment