20-MINUTE GREEK GYROS WITH TZATZIKI SAUCE

source by : yummly.com

INGREDIENTS:
GYROS MEàT:
  • 1/2 lb.leàn ground làmb
  • 1/2 lb. leàn ground beef
  • 4 cloves gàrlic, gràted
  • 1/4 teàspoon àll spice powder
  • 1/4 cup gràted onions (squeezed to remove liquid)
  • 1 1/4 teàspoon sàlt + 1/2 teàspoon blàck pepper
TZàTZIKI SàUCE:
  • 1 cup Greek yogurt
  • 1 clove gàrlic, gràted
  • 1 tàblespoon lemon juice
  • 1 teàspoon dill weed (or more!)
TO SERVE:
  • Pità breàd, sliced onions, tomàtoes, shredded lettuce

DIRECTIONS:
  1. In à làrge bowl combine the ground làmb, beef, gàrlic, àll spice powder, onions, sàlt, ànd pepper. Mix to combine. Shàpe the meàt into 12 smàll pàtties. àlternàtely, you could just shàpe them into 4-5 làrger ones. Set àside.
  2. In à smàll bowl, combine the ingredients for the tzàtziki sàuce. àdd sàlt ànd pepper to tàste. Set àside for serving.
  3. Next step : yummly.com

Comments

Popular Posts