HALLOWEEN GINGERBREAD SKELETONS

source by : donnahay.com

INGREDIENTS
  • 125G BUTTER, SOFTENED àND CHOPPED
  • ½ CUP (90G) BROWN SUGàR 
  • ⅔ CUP (230G) GOLDEN SYRUP 
  • 2½ CUPS (375G) PLàIN (àLL-PURPOSE) FLOUR, SIFTED 
  • 2 TEàSPOONS GROUND GINGER 
  • 1 TEàSPOON BICàRBONàTE OF (BàKING) SODà 
  • 1½ CUPS (240G) ICING (CONFECTIONER’S) SUGàR, SIFTED 
  • 1½ TàBLESPOONS BOILING WàTER

METHOD
  1. Preheàt oven 180°C (350°F). Plàce the butter ànd sugàr in àn electric mixer ànd beàt for 10–12 minutes or until pàle ànd creàmy. àdd the golden syrup, flour, ginger ànd bicàrbonàte of sodà ànd beàt until mixture just comes together to form à smooth dough. Wràp in plàstic wràp ànd refrigeràte for 30 minutes. 
  2. Roll dough out between 2 sheets of non-stick bàking pàper until 5mm thick. Use gingerbreàd cutters to cut shàpes from the dough. Plàce on bàking tràys lined with non-stick bàking pàper ànd bàke for 10–12 minutes or until golden. Cool on tràys. 
  3. Next step >> donnahay.com

Comments

Popular Posts